سلام دوستان
---
من به تازگی سیستم دکستاپ جدیدی گرفتم با این مشخصات:
گرافیک: GTX 980 G1 GV-N980G1 GAMING-4GD
مین برد: GIGABYTE Z170X-UD3 LGA1151 Z170
سی پی یو: Intel® Core™ i7-6700K Skylake
کیس: GREEN X3+ VIPER Case
پاور: Cooler Master V750 80Plus Gold
--
مانیتور: LG 25UM65 2560x1080
ویندوز: 10 x64

این مشخصات رو گفتم چون شاید واسه جواب دادن به سوال هام بهشون نیاز پیدا بشه.
---
اما سوال: کارت گرافیک من در حالت آماده به کار که هیچ برنامه ای درحال اجرا نیست دماش رو که با برنامه "Argus Monitor" میگیرم چیزی در حدود 40-45 درجه هستش. سرعت فن ها هم چیزی که همین برنامه نشون میده در حدود 1200 دور بر دقیقست که زده 28 درصد کل سرعت فن ها. بعد این سرعت فن ها توسط بایوس کنترل میشه وقتی میارمشون روی حالت کنترل توسط خود نرم افزار Argus Monitor دما به 35-36 درجه میرسه. با سرعت فن چیزی در حدود 1800 دور بر دقیقه. حالا میخواستم ببینم این دما در حالتی که کنترلش توسط بایوس انجام میشه واسه این کارت گرفیک و رزولویشن صفحه ای که مشخصاتش رو گفتم طبیعی هست؟ چون من خودم که تو سایت های خارجی گشتم به عبارت 33 درجه برای حالت آماده به کار رسیدم که منتها نمیدونستم شرایط این عدد چیه؟ آیا فن ها با همین سرعتی که واسه من کار میکنن اونجا هم کار میکنند یا اینکه رزولویشن تصویری که این آزمایش رو واسش گرفتن چقدر.
--
در ضمن طبق تستی که خودم گرفتم بازی Call of Duty Black Ops III روی گرافیک High و با همون رزولیشن مانیتورم یعنی 2560x1080 با دمای حداکثر 71 درجه اجرا میکنه. ممنونم میشم من رو راهنمایی کنید بدونم تکلیف چیه.
البته یک خورده من خودم روی کیس مشکوکم آخه X3+ VIPER روی درهاش هیچ جایی واسه ورود یا خروج هوا نداره و فقط بالاش، جلوش، زیرش و پشتش محفظه های هوایی داره که نمیدونم این تاثیر داره یا نه.

*یه سوالم در مورد نرم افزار OC GURU II خود گیگابایت داشتم چون من این نرم افزار رو نصب نکردم. آیا مهم نصبش کنم و اینکه چه امکاناتی داره؟؟

---
پیشاپیش از همه دوستانی که وقت گذاشتن و خوندن و پاسخ میدند ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید